Industrier
Vårt team av eksperter står klare til å hjelpe deg med råd om miljøvennlige serveringsprodukter, mattrygghet, beskyttelsesbekledning, dokumentasjon, alternativer til plast og mye mer.
Velg miljøvennlige produkter
Det kan være vanskelig å orientere seg i alle valgmuligheter når man skal dekke bordet med miljøvennlige produkter. Å velge produkter med internasjonalt anerkjente miljømerkinger og sertifiseringer er alltid en god start.
Hva du bør tenke på når du dekker bordet
Å dekke det perfekte bordet er mer enn bare å plassere bestikk, vinglass eller serviett på en bestemt måte. Vurder hvordan produkter, farger og materialene påvirker den generelle atmosfæren for å gi bordet det utseendet og følelsen du ønsker.
Beskytt hender og fingre med riktig hanske
Vi vet at hendene og fingrene er viktige verktøy for ansatte som jobber i næringsmiddelindustrien. De er svært utsatt i mange situasjoner, og det er avgjørende å finne riktig hanske til oppgaven som skal utføres. Hos ABENA er vi alltid klare til å hjelpe deg med å finne den rette løsningen for dine behov og bransje.
Effektiv rengjøring og hygiene med rett produktløsning.
Vi fokuserer på ergonomi, effektivitet og hygiene. Et sunt og trygt arbeidsmiljø er avgjørende for alle ansatte – også for de som rengjør produksjonsanleggene.
Forbedre dine ansattes håndhygiene
Å opprettholde høye hygienestandarder er avgjørende for enhver næringsmiddelindustri, men det er også ressurskrevende når det gjelder kostnader og tid. Våre hygieneprodukter kan gi kostnadseffektive og enkle løsninger som gjør det enklere for din bedrift å følge hygienestandarder.
Emballasje og plast
Styrk bedriftens sikkerhet og hygiene ved å kjøpe alt du trenger på ett sted.
Personlig verneutstyr
For å unngå at matproduksjonen og dine ansatte blir utsatt for usunne påvirkninger, er det avgjørende å kle seg sikkert fra topp til tå med personlig verneutstyr.
Gjør mattrygghet til din høyeste prioritet
Å arbeide med mattrygghet inkluderer blant annet personlig hygiene, tilbredning, oppbevaring og å holde rett temperatur. Alt for å holde skadelige bakterier unna.